Eihän tämä mikään varustelaji harrastus ole, liikkuminen ties missä, mutta jos jotakin tarpeellista tavaraa sattuu olemaan se helpottaa olemista. Eihän tässä tarkoitus ole vaikeuttaa omaa eloaan, vaan päästä jonnekkin missä niin sanotusti sielu lepää ja joistain asioista tuntuu olevan apua ja tässä kerron mitkä meidän reissuille tuntuu olevan hyödyksi.

Kaikki mitä tämän otsikon alle tulee sopii meidän matkoille ollaan sitten menossa autolla, kävellen mökkeillen tai jotain yllättävää mitä ei vielä itsekkään tiedetä. Tietenkin aina tilanteen mukaan mitä minnekkin milloinkin mukaan tarvitsee ottaa. Tästä tulee varmaan pitkä "jatko kertomus" , pitkällä ajalla, aina muutama tarpeellinen tavara kerrallaan.

 

Kännykkälle vesitiivispussi on ehdoton missä vain retkeillessä ja meidän tapauksessa monessa kohteessa "lomaillessa". Ihmetellä vain voi miksi tälläistä ei ole tullut aiemmin hommattua. Tomii metrejä veden alla (esitteen mukaan) ja kännykkä on täysin käytettävissä tässä pussissa ollessa. Pussi kaulaan tai käsivarteen ja menoksi.

Vinkki, jos laitat kaulaan roikkumaan laita kännykkä niin päin, että kännykän alapuoli tulee tuon pussin suuaukon puolelle, helpottaa uskomattoman paljon käyttöä

IMG_3428-normal.jpg

 

Koiralle reppu, että koira saa kantaa omat tavaransa, lähinnä vettä ja ruokaa. Eikä tunnu reppu oloa haittaavan, kerran on ollut lenkillä mukana, mutta miten käy kun painoa laitetaan. Jörö ilme koiralla, koska poseraaminen on tylsää.

IMG_3431-normal.jpg'

Kaikkea kätevää ja tarpeellista varustelua ruuan laittoon täytyy aina hankkia kun kohdalle osuu sopiva hinta-laatu suhteeltaan. Laadukas paistinpannu ja huomio millä hinnalla ostettiin tämä. Olen tosin kahvipannua etsinyt, mutta ehkä sekin löytyy ja siihen asti kunnes se löytyy käytämme reissuilla meidän "kaasuhellan kahvipannua",kunkahvihammasta kolottaa

IMG_3456-normal.jpg

Joskus sattumalta löytyy näitä 50 ml pulloja antibakteerista käsigeeliä. Näille löytyy varmasti käyttöä matkalla kuin matkalla, ja helppo pitää mukana vaikka taskussa tätä pientä pulloa.

IMG_3459-normal.jpg

Vielä yksi alelöytö, vaikka tälläisenä "tee se itse ihmisenä" ei näitä olisi ollut vaikea itsekkään tehdä, mutta kun halvalla sain. Kun on juuri sopivan kokoiset, menee sormikkaiden/lapasten alle ja nämä kädessä ei niin palele kun paljain sormin alkaa kameraa säätämään tai kännykkää räpeltämään tai jopa tutkimaan karttaa.

IMG_3458-normal.jpg