Puolanka, Paljakka, Pirunkirkko eli tämä on pienen pieni osanen valtavaa ulkoilu aluetta tämä Pirunkirkko jossa käytiin.

Kävelimme noin 300 metriä polkua, jossa alussa oli rakennetut rappuset ja päädyimme ns. pirunkirkon kohdalle. Pirunkirkko on yleinen nimitys kallio- ja kivimuodostelmille. Täällä sitten olimme korkealla kalliolla, josta alas näkyi syvä pudotus jonka pohjalla oli vettä.

Tulo matka oli upean vanhan luonnonmukaisen metsän halki. Henkilökohtaisesti en voi sille mitään, että monilla korkeilla paikoilla pelkään aivan tolkuttomasti.  Niin kävi täälläkin, en pysty nauttimaan upeista näkymistä, enkä oikeastaan ottamaan kuviakaan, koska pelkään putoavani ja pelkään myös toisen putoavan. No selvisin tästä reissusta, vaikka melkoista puiden halailua se oli ennenkuin turvallisesti pääsimme jälleen metsän keskelle.

Mutta tälläisissä maisemissa pitää aikaajoin yrittää olla vaikka väkisin (ja väkisinhän se on aina), koska pelko on jotain käsittämätöntä. Mutta tämäkin niin suuri ulkoilu alue, että varmaan päädymme näille nurkille toistekkin.

IMG_1776-normal.jpg

IMG_1781-normal.jpg

IMG_1789-normal.jpg

IMG_1795-normal.jpg

IMG_1797-normal.jpg