Molnträsk, Pilvijärvi

Sipoo, Söderkulla

Huhtikuu 2014

Aluksi vaikutti hyvinkin lupaavalta paikalta. Ainut vaan, että minun olisi pitänyt useinkin käydä täällä kun olen asunut lähitienoolla ja on niitä harvoja uimapaikkoja mitä löytyy näiltä seuduilta, mutta tämä oli ensimmäinen käyntini Pilvijärvellä kun olen asunut jo lähes 10 vuotta aivan muualla.

No uimaan ei oltu menossa tällä kertaa, vaan ympäristöön tutustumaan. Löytyikin hienosti merkitty "ulkoilutie" tai mikä nyt olikaan ja sitä käveltiin koirien kanssa ehkä noin kilometrin verran. sitten saavuttiin asutuksen keskelle, leikkipuistokin oli ja mikäli se hienosti tehty ulkoilutie jatkui jonnekkin ei ollut aavistustakaan minne olisi pitänyt mennä joten käännyttiin samaa tietä takasin.

IMG_4241-normal.jpg

Ilma oli hyvän sateinen silloin on harvoin muita liikkeellä ja saa omassa rauhassaan liikkua.

IMG_4244-normal.jpg

Menimme sitten vilkaisemaan järveä, mutta sinnekkään emme lähelle menneet oli koirilta kielletty ranta ja poistuimme kiireellä meidän epäsosiaalisten koirien kanssa, kun rannalla oli ihmisiä koirien kanssa, jotka lähtivät suuntaamme. Eipä jäänyt lopulta mitään mukavaa mielikuvaa tästä paikasta. Jos saamme jonkun polun / reitin selville alueelta voi tuolla ehkä käydä kävelemässä, kun lähellä on ilmeisesti toinenkin järvi jonka ympäri voi kulkea.

IMG_4245-normal.jpg