"Nuuksio", Vihti, Salmen reitti 6,4 km

Huhtikuu 2014

Ensin ajateltiin seurata "ruskeaa" reittiä, joka on 5 kilometriä, mutta jo matkalla päätettiinkin mennä se "keltainen" reitti eli 6,4 kilometriä. Ilma oli todella upea, onneksi lähdettiin melko ajoissa matkaan, koska kun olimme kierroksemme tehneet oli parkkipaikalla jo huomattavasti enemmän autoja kun meidän tullessa alueelle.

Liian tehdyltä ja valmiilta reitti vaikutti minun maksuun, mutta toisaalta erittäin helppo kulkea ja katsella ympärilleen. Kyllä me kaikenlaista tuijottelimmekin matkalla. Sitruunaperhosia oli valtavasti, mutta minkäänlaista kuvaa en onnistunut yhdestäkään saada. Lintu syömässä ja samakko lämmittelemässä osuivat kuvaan hienosti.

Lämmintä oli varmaan yli kymmenen plus astetta, tuuli jonkin verran ja taivas oli lähes pilvetön. Onneksi oli tullut laitettua eväs leivät matkaan niin söimme ne Lammasniemen kohdalla. Vaikka minun mielestä oli liiaan "laitettu" alue , niin onhan se joskus kiva, että löytyy siisti eväiden syöntipaikka ja vessa.

Mukava paikka loppujen lopuksi,  jos tulemme vielä alueelle niin kuljemme 10,7 km tai 9,7 km matkan tai ehkä otamme lapsenlapsia mukaan silloin menenmme lapsille tehdyn reitin. Lopuksi laitan tunnelmia reitiltä kuvin.

IMG_4279-normal.jpg

IMG_4270-normal.jpg

IMG_4277-normal.jpg

IMG_4267-normal.jpg

IMG_4295-normal.jpg

IMG_4275-normal.jpg

IMG_4299B-normal.jpg